به‌روز شده در: ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۹
کد خبر: ۱۴۳۸۹
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
طعم تندي و احساس خنکي هر دو با داشتن مکانيسمي مشابه باعث تغيير در سيستم عصبي ما مي شود.
يکي از محققان دانشگاه روچستر دراين باره اظهار کرد: اعصاب انسان شامل رشته هاي عصبي است که سيگنال هاي الکتريکي را از مغز منتقل مي کند. مجموعه کامل رشته هاي عصبي در زير پوست ما براي انتقال داده ها به مغز، به تغيير درجه حرارت حساس هستند. جذب کننده پروتئين که حساس به تغيير درجه حرارت است، TRPM8 نام دارد که در تمام رشته هاي عصبي مرتبط با دريافت حس خنکي يافت مي شود.
برخي از مواد شيميايي مي توانند TRPM8 را فعال کنند. يکي از اين مواد، عصاره نعنا است که در قرص هاي نعنا و آدامس هاي نعنايي از آن استفاده مي شود.
عصاره نعنا و کپسايسين هر دو سنسورهاي حرارتي پوست بدن را فعال مي کنند و نيز علاوه بر به وجود آوردن انواع طعم و مزه، يک منبع بزرگ براي مسکن هاي موضعي هستند.
نام:
ایمیل:
* نظر: