به‌روز شده در: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۲
کد خبر: ۱۴۳۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸
نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد، حدود نيمي از بزرگ‌سالان در آمريکا، روزانه يک ساندويچ مي‌خورند؛ و کساني که اين عادت را دارند در مقايسه با بقيه، نمک و کالري بيشتري مصرف مي‌کنند.
هر ساندويچ به‌طور متوسط يک‌پنجم سديم (نمک) اي که بدن در طول روز نياز دارد را تأمين مي‌کند.
نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد، حدود نيمي از بزرگ‌سالان در آمريکا، روزانه يک ساندويچ مي‌خورند؛ و کساني که اين عادت را دارند در مقايسه با بقيه، نمک و کالري بيشتري مصرف مي‌کنند.
هر ساندويچ به‌طور متوسط يک‌پنجم سديم (نمک) اي که بدن در طول روز نياز دارد را تأمين مي‌کند.
روندا سباستين، متخصص تغذيه در وزارت کشاورزي آمريکا که سرپرست اين تحقيق بوده، گفت: «خوردن سديم زياد، سلامت را به خطر مي‌اندازد و دليلش هم رابطه بين سديم و فشارخون است.» سديم زياد، شرايط کساني که فشارخون بالا دارند را بدتر مي‌کند و فشارخون هم مي‌تواند بيماري قلبي يا ناراحتي کليه را به دنبال داشته باشد.
وزارت کشاورزي آمريکا توصيه مي‌کند همه ازجمله کودکان در روز بيش از 2300 ميلي‌گرم سديم يا يک قاشق چاي‌خوري نمک مصرف نکنند.
افرادي که 51 سال يا بيش‌تر دارند، آمريکايي- آفريقايي‌ها، و افرادي که فشارخون بالا، ديابت يا ناراحتي کليه دارند، توصيه‌شده سقف سديم خوراکي‌شان در روز را به 1500 ميلي‌گرم محدود کنند.

وزارت کشاورزي آمريکا در اين زمينه تحقيقي با شرکت حدود 6 هزار نفر بزرگ‌سال بالاي 20 سال انجام داد و متوجه شد، مردم به‌طورکلي بيش از مقدار توصيه‌شده نمک مصرف مي‌کنند: به‌طور ميانگين 3900 ميلي‌گرم سديم براي ساندويچ خورها و 3200 ميلي‌گرم براي بقيه.
نتيجه اين مطالعه در «Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics» منتشرشده است.
نام:
ایمیل:
* نظر: