به‌روز شده در: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵
کد خبر: ۱۴۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
چربي هاي ترانس علاوه بر افزايش بيماري هاي قلبي عروقي، حافظه را نيز تحت تاثير قرار مي دهند.
مطالعه محققان دانشگاه کاليفرنياي آمريکا نشان مي دهد که استفاده از موادغذايي داراي چربي هاي ترانس مانند سيب زميني سرخ کرده و غذاهاي آماده سبب کاهش حافظه مردان جوان و ميانسال مي شود.

چربي هاي ترانس در روغن نباتي، مارگارين، شيريني ها، سيب زميني سرخ کرده و برخي غذاهاي آماده اي که با روغن هيدروژنه (منبع اصلي چربي هاي ترانس) پخته مي شوند، وجود دارند.
اين چربي ها سبب افزايش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب مي شوند و براي سلامت قلب مضر هستند. توليدکنندگان موادغذايي از اين چربي براي بهبود طعم، بافت و ماندگاري موادغذايي استفاده مي کنند.

چربي هاي ترانس علاوه بر افزايش بيماري هاي قلبي عروقي، حافظه را نيز تحت تاثير قرار مي دهند.
اين مطالعه با بررسي هزار و 18 داوطلب نشان مي دهد مرداني که در رژيم غذايي خود از چربي هاي ترانس بيشتري استفاده مي کنند، حافظه ضعيف تري دارند.

چندي پيش سازمان غذا و داروي آمريکا استفاده از اين چربي ها را غيرمجاز اعلام کرد و بر اساس يک جدول زماني سه ساله، توليدکنندگان محصولات غذايي در آمريکا موظف به تغيير دستورالعمل تهيه غذا يا کسب اجازه مستقيم از اين سازمان شدند.

همچنين تمام شرکت هاي موادغذايي آمريکا از آن پس به رعايت اين قانون ملزم شدند. متخصصان تغذيه تاکيد مي کنند که اين قانون بايد در سراسر دنيا، به منظور حفظ سلامت انسان ها، اجرا شود.
نام:
ایمیل:
* نظر: